Sequins Obliži 20 kos Okrasnih Kroglic Cvet Appliques Broška Nalepke Obliž za Oblačila Vrečko Čevlji Šivati Na Šivalni Pribor

€15.42

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w154710

  • Funkcija: 3d, Okolju Prijazno
  • Slog: Sew-Na
  • Številka Modela: M43F181
  • Tehnika: Sequined
  • Vrsta Izdelka: Obliži
  • Velikost: 2-4cm
  • Poreklo: Celinska Kitajska

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI

Package prihaja s točko, kot je opisano v naslovu, vas Prosimo, upoštevajte, da je barvno razliko, v vsakem računalniku.

Nekateri vezalkami so serveral barve, prosim, pustite opomba za želeno barvo, kadar je dajanje nalog.Hvala, ker ste.

Y=Dvorišče, 1Y=1 Dvorišče, M=meter, 1M=1Meter 1cm=0.393 palčni 1 palca=2.54 cm 1 cm=0.032 ft 1 ft=30.48 cm 1 cm=10 mm

1.Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da pustite veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, najlepša hvala !!

2.Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Kot fotografije, ki so posnete pod naravno svetlobo, kar lahko povzroči, da nekatere barve razlika, ne moremo prepričajte se, da barve na sliki je natanko isto kot material predmetov.Poleg tega, vsak kazalnik ima drugačno ločljivost, kar se odraža tudi v barvi razlika v aplikaciji fotografije.Vendar pa bomo poskušali naše najboljše, da zmanjšajo barvne razlike.

Če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena