Membrana Sveča Plesni Geometrijske Linije Nezakonitih Bar Plesni Geometrijske Linije Hruškaste Oblike Sveča Silikonsko Plesni 3D Fondat Čokoladna Torta

€16.74 €11.72

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w156290

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Silikonsko plesni
  • Velikost: Silicone mold
  • Številka Modela: Silikonski Kalup Za Svečo DIY

To kaplja vode silikonsko plesni ima edinstveno zasnovo, ki jo ločuje.Prilagodljiva in za enkratno uporabo, to je kot nalašč za ustvarjanje lepe smolo okraski ali biseri.Ko se popolnoma posuši, preprosto jih pop ven in začnite z ustvarjanjem!

Značilnosti:

Material: silikon

Oblika: Geometrijske kaplja vode

Plesni velikost: 11x8cm/4.33x3.15 cm

Seznam:

1 x Hruškaste Oblike Sveča Plesni

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hruškaste oblike sveča: Naše Hruškaste Oblike Sveča Plesni vam omogoča, da svoje delo žive in živahne.Njegova edinstvena oblika zajema jasne podrobnosti in izboljšuje teksturo, kot nalašč za ustvarjanje lepo in realno videti sveče, ki v celoti pokazati svoj plemenit okus in umetniškem smislu.

2.Mehko in prožno: Ustvarjen z mehko in prožno hrane silikona, to hruškaste oblike sveča plesni je idealen za domače sveče design.To je prilagodljiv, za enkratno uporabo, in ne dovzetni za poškodbe ali deformacije.

3.Enostaven za Javnost: Obrtnih edinstveno hruškaste oblike sveče brez težav z našimi plesni.Gladke notranje zadeve zagotavlja enostavno demoulding, medtem ko zavrtite v plesni po sveča je popolnoma posušene omogoča enostavno vzemite ven.

4.Povzdignil Svoj DIY Spretnosti: Ustvariti omamljanje hruškaste oblike sveč s tem plesni in naredi edinstveno umetniško delo z dodajanjem kroglice, bleščice, bleščice, suho cvetje, in še več.Izstopajo z odlično DIY obrti.

5.Več uporablja: S tem Hruškaste Oblike Sveča Plesni, lahko sprostili svojo domišljijo za ustvarjanje torta okraski, dišeče sveče, smole, okraski in prijetno sladice, kot so izmišljati, kocke ledu, žele, in čokoladni puding.Kot nalašč za mavca okraski preveč!

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena