3Pc 20 cm, Naravne Lesene Košarice Dnu Luknjo, Krog Prazno Lesa, ki je Osnova Za DIY Pletenje, Kvačkanje Vrečko Dnu Oblikovalec Obrti

€11.40 €8.66

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w156485

  • Poreklo: Celinska Kitajska

3Pc 20 cm, Naravne Lesene Košarice Dnu Luknjo, Krog Prazno Lesa, ki je Osnova Za DIY Pletenje, Kvačkanje Vrečko Dnu Oblikovalec Obrti

Trmast Košaro Spodaj: dno je narejen iz naravnega lesa, je trmast, da popolnoma drži predmete v notranjosti, se lahko ponovno uporabijo le z odstranitvijo vrv.

Enostaven za Uporabo: lahko se ujemajo tudi z debelo T-shirt preja in redni tkanje vrv, klasično obliko in velike luknje, enostaven za kvačkanje.

DIY Osebno Košaro Spodaj: Ti nedokončane lesa dnu lahko naslikal, obarvajo ali oplemeniten z vaših najljubših barv in vzorcev glede na vaše potrebe.

Kvačkanje Vrečko Spodaj: se lahko uporablja tudi kot vreča dna, potrebujete samo 2 dna in nekaj spleteno vrv, da konča vrečko.

Kot nalašč za Ročno Darilo: primeren za začetnike.DIY edinstveno košarici na dnu za svoje prijatelje, družine, sodelavcev in ljubitelje.

Barva:Les barva

Material:Les

Velikost:

cca 20 cm(za 7,8 palca) v zunanji premer 3,5 mm, debelina, luknjo 8,5 mm v premeru.

Vsebina Paketa:

3 x Dnu Košarice

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena