Oznako Udarec Kotu Vsestranski Rezalnik Papirja Udarec Oznaka Udarec Za Scrapbooking Kartico Izdelavo Papirja Obrti, Ki Je Primerna Za Domačo Pisarno Šole

€5.62 €3.94

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w157848

  • Barve: modra
  • Številka Modela: Kota Obliko Oznako Udarec
  • Specifikacija: Square corner tag
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: ABS, ABS+cinkove zlitine

Značilnosti:

1. Papir Udarec 3 v 1: Kosi 1.5" 2" 2.5" širina, ustvarite popolnoma končan papir obrti ali scrapbooks s 3-steznimi kotu rezalnik.Imamo 3 oznako oblike, da izbirate, krog angel, kvadratni kota, in transparent.

2. Premium Kakovost: iz top ABS in Cinkove zlitine materiali, kovinski nož rezilo je dovolj ostri, da se zagotovi natančno rezanje za urejen in čist videz.

3. Enostaven za Uporabo: Izberite želeno gradivo in ga postavite v režo.Preprosto potisnite kotu papirja v notranjosti, dokler ne bodo pravilno vložene proti vodniki, in pritisnite krmilno ročico navzdol.Papir je zdaj natančno in ostro cutted.

4. Uporablja za: navaden papir, karton, EVA pene, folije, izdelovanje papirja, goba papir, v bistvu, debeline manj kot 2 mm.Prosimo, uporabite 70g-230 g papirja papir se je zagozdil.Če vaše knjige je pretanek, uporabo 2-3 plasti.Ne uporabljajte lepljiv papir, da bi se izognili udarec zatakne.Ni primeren za krpo umetnosti.

5. Široka Uporaba: Suitbale za rezanje papirja, fotografije, scrapbooking, vizitke, DIY obrti, okrasite scrapbooks in dnevnikov, ali darilno kartico.Majhen kotiček udarec ustreza za uporabo v pisarni, šoli, doma in v foto studio.

Paket Vključuje:

1 Kos Krog Kota Obliko Oznako Udarec ali

1 Kos Kvadratnih Kota Obliko Oznako Udarec ali

1 Kos Banner Obliko Oznako Udarec

Specifikacije:

Material: ABS, Cinkove Zlitine

Barva: Kot Kažejo Slike

Vzorec: Krog Kota/Kvadratni Kota/Banner

Velikost: Cca.8.8x15cm/3.46x5.90in

Teža: Pribl.373g

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena