Premium Toaletne Ščetke & Imetnikov, 2 Pack,Wall-Mounted (Brez Vrtanja Lukenj), Globoko Čistilo Silikonski Ščetko

€12.26 €9.07

Izboljšanje Doma

sku: w94901

  • Čopič Tip: Trajne Vrste
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični

Premium Toaletne Ščetke & Imetnikov, 2 Pack,Wall-Mounted (Brez Vrtanja Lukenj), Globoko Čistilo Silikonski Ščetko

Stensko montažo: Uporabite priložen močno snaps gumbov, da visi na steni brez vrtanja lukenj, prihranek prostora in lažje pobrisati kopalnica tla.

Načrt prezračevanja: wc ščetko imetnik ima poseben design z več prezračevanje breakets, da dovolite, da voda izhlapi hitreje in še vedno ne pušča na tleh.Brez plesni in neprijetnega vonja.

Ščetko: Prilagodljiv ščetko s čopičem glavo izdelan iz visoko flexural strength PP+ premium kakovosti svetlobe TPR materiala.Mehko krtačo, da ne bo nič površino wc posodo, podaljša ročaj, ki vam bo pomagal v 360° globinsko čiščenje vseh mrtvih konča.

Učinkovito: To ščetko je lepljiv, ne lepljivi las, enostavno čiščenje samo z vodo, ne samo za wc čiščenje, temveč tudi za korita, kopalne kadi, vse keramične-steklene površine.

Smo posebej nadgradili ščetko in znanja.Premium ščetko in znanja imajo večnamensko uporabo, namenjena za Premije in Preprosto Življenje!

velikost:36.7 cm

Material:PP+TPR

barva:Črna / Bela / Modra

Vsebina Paketa:

2 * Toaletne Ščetke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena