Trikotnik Korito Filter Večnamensko Punch-Brezplačno Trikotnik Korito Filter Večnamensko Swan Možganov Košarico Korito Prihranite Prostor Ohraniti

€4.23 €2.96

Izboljšanje Doma

sku: w80446

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Korito možganov košarico

Opis:

Korito cedilo košarica je zasnovan v edinstveno swan obliko.Trikotnik korito filter je vsestransko korito hrane filter košara za sadje in zelenjavo.

Specifikacije:

Ime: Živilskih Odpadkov Drainer Košarico

Teža: približno 97g

Material: PP

Velikost: o 26.7×za 24,0×8.2 cm/10.51*9.45*3.23 v

Barva: oranžna, modra, zelena, rumena

Seznam Vsebine:

Korito, Odcejevalnik, Košara*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Edinstven Design】: korito cedilo košarica je zasnovan v edinstveno swan obliko.Filter košarici ima dovolj enotne luknje za odvajanje vode, ki hitro olajša odvajanje od oprana zelenjava ali sadje.

2.【Trajnega Materiala】: korito cedilo košarice, je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, ki je trajna in se lahko uporabljajo za dolgo časa.Trikotnik korito filter varno in okolju prijazno.

3.【Enostavno Upravljanje】: Preprosto obesite korito, odcejevalnik košaro na korito poleg pipo za uporabo, in ga je mogoče razstaviti in sprejeti proč kadar ni v uporabi.Odtok košarica je enostaven za uporabo.

4.【Prihranite Prostor】: korito cedilo košarici vam pomaga, da kar najbolje izkoristite svoj prostor in korito shranite več prostora v vaši kuhinji ali kopalnici.Trikotnik korito filter lahko tudi, da bo vaše kuhinje tidier.

5.【Obsežne Uporabe】: korito cedilo košaro lahko uporabljate kot stojalo za shranjevanje živil, kuhinjske gobice, čistilniki, čistilne blazinice, in še več.Trikotnik korito filter je kuhinja in kopalnica opremo.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena