Smole Sadje Kip Naslikal Obrti Dekoracijo Doma Vina Kabineta, Darilo Dekoracijo Grafiti Pisane Nordijska Dekoracijo

€20.18 €14.94

Doma Dekor

sku: w74607

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: smole

Smole Sadje Kip Naslikal Obrti Dekoracijo Doma Vina Kabineta, Darilo Dekoracijo Grafiti Pisane Nordijska Dekoracijo Ustvarjalne grafiti apple kip, povzetek minimalistično dekoracijo, sadje doma dekoracijo, narejeno iz visoko kakovostne smole izdelave, in je površina polirana do izdelave.

Sadje okraski, odlično domače okraski.To je mogoče namestiti na katero koli tabela želite, da okrasite vaš dom, pisarna, trgovina, kavarna, bar, restavracija, TV kabinet, dnevna soba, spalnica, hodnik, vina kabineta, če želite dodati vitalnost.

Je zelo primeren za rojstni dan darila, naselje darila, stranka daril za prijatelje ali družino, otroški rojstni dan, darila, pisane in lepe darove.

Opomba: Zaradi ročnega dejavnikov, smole, obrtne delavnice, tam so majhne votline in mehurčki se v nekaj delov, ki so normalen proces, pojavov in so neizogibne.Da ne bo vpliva na videz in uporabo izdelka.

tip: A/B/C

barva: kot prikazano

Material: smole

Velikost: 12x13x12cm

Vsebina Paketa:

1 x Sadje dekoracijo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena