Izvijač brez ključa Vrtalne Vpenjalne glave 60mm, Dolžina Ogljikovega Jekla Pretvorbo Bar Vpliv Voznik Adapter Indeksiranih Drill Bit

€1.03 €0.57

Orodja

sku: w54381

  • Številka Modela: Sveder Adapter
  • Blagovna Znamka: VIBRATITE
  • Uporaba: Les Vrtanje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Dolžina: Sveder
  • Vrsta: Lokacija Drill Bit
  • Material: Karbida

Značilnosti:

*Visoko-kakovostnih Materialov: iz visoko kakovostnega ogljikovega jekla, lahko doseže trajnost in podporo skozi vsakodnevno uporabo, da hitro preklopite nalog in hranite deluje nemoteno.

*Non-slip Krog Ročaj: Udobno velikih okroglih oprijem, anti-drsenje, bolj priročno -ročno delovanje, pritisnite navzdol lahko javnost izmet bit, zavedajoč se, hitro zamenjavo v drugem.

*Univerzalni 1/4 Parcelo, Ročaj: je primeren za vpenjanje na električni vrtalne vpenjalne glave brez hitro delovanje.Za vpenjanje premer vpenjalne glave mora biti večji, kot je 6,3 mm.Ko je povezava je stabilno, je primerno, da hitro zamenjate, električno orodje, pribor z heksagonalna ročaj.

*Povezava Vijak Extractor: Eno-vodi odvijači lahko hitro priključen.Dvojno glavo odvijači se uporabljajo samo 0-3 specifikacije.Št. 4 napo, ki presega premer nasprotni strani 6.3 mm, ne morete namestiti.

*Ceversatile uporaba:uporabite za krova stavbe, oblikovanju lesa, vezane plošče nameščanje subfloor, stavbe zabojev, in še več

*Ta hitro spremeniti priključek je nemagnetnih, ima vgrajeno stabilno zaklepanje in visoko učinkovitost pomlad, in ima odlične concentricity.

Specifikacije:

*Material: Ogljikovo Jeklo

*Tip: Indeksiranih Drill Bit

*Kolenom: 1/4" Hex Kolenom

*Dolžina: pribl.60mm

*Količina: 1PC

Paket Je Vključeno:

1* 60 mm Šestkotni Kolenom Hitra Spojka

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena