Barve Mešalnik & Epoksi Mešalnik S Prilogo 1/4 inch Hex Kolenom Vrtalne Vpenjalne glave Za Mešanice Epoksi Smolo,iz Lateksa,Oljne Barve

€13.05 €9.79

Orodja

sku: w50887

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Barve Mešalnik & Epoksi Mešalnik S Prilogo 1/4 inch Hex Kolenom Vrtalne Vpenjalne glave Za Mešanice Epoksi Smolo,iz Lateksa,Oljne Barve 1PCS helix barve mešalnik(0.26 palčni hex gred,POZORNOST:večji kot 1/4 inch),1PCS Vrtalne Vpenjalne glave(1/4 inch hex kolenom,fit svedrov, katerih premer je 0.02 palčni~0.31 palca).Mešalnik, lahko varno povezuje vse električne vrtalne vpenjalne glave 3/8 palcev in večji.In vrtalne vpenjalne glave, ki jih zagotavlja ta niz orodij, ki vam lahko pomagajo pri prilagajanju na vse 1/4 inch hitro vpenjalna glava svedra, ki lahko izpolnjujejo večino dela scenarijev.

[LEPO QUALITY]Barva mešalnik je bil narejen iz Kovine + plastike, rje dokaz, odporne na obrabo in vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.

[GENERAL SIZE]helix mešalnik veslo glavo ukrepi 2.23 cm x 2 cm,skupna dolžina je 10.14 palca.IN skozi uporabo s drill bit objemke,se lahko uporablja za večino sveder in električne vijačnike.

[UČINKOVITO IN PRIROČNO]Zelo enostaven za namestitev,vendar morate paziti, da zaostrovanje drill bit,in da bi preprečili brizganjem,prosimo, prepričajte se, da je vodja mešanjem veslo je potopljen v tekočino, ki ste podpihovali.

[ŠIROKO UPORABO], se Lahko uporablja za mešanje najbolj viskozne tekočine, barve, premazi, madeži, stene teksturo in lepila.Odlično deluje kot epoksi mešalnik, smole, mešalnik, silikonski mešalnik in številne druge načine.

Barva:črna

Material:Kovina + plastike

Vsebina Paketa:

1 set x barve mešalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena