Tablični Držalo Za Mizo Kota Nastavljiv Mizo Držalo, Kovinske Prenosne Desk Telefon Zibelka Desk Pribor Za 4-10.2 Cm

€15.99 €7.99

Mobilni Telefon Dodatki

sku: w38444

  • Polnilnik: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Značilnosti: Daljinsko Upravljanje

Z našo mobilni telefon stojalo, boste lahko uživali udoben kot gledanja, za gledanje video posnetkov, video klici, ali brskanje po spletu.Primeren je za izvajanje kjerkoli in ima mehko blazinico, da se prepreči praske napravo.Prav tako ne vpliva na polnjenje in lahko imajo 4 do 10.2-inch naprave.Dobil tvoj danes in uživajte udobje!

Specifikacija:

Ime: Aluminij Zlitine, Zložljivi Nosilec Za Telefon

Material: visoko trdnostjo aluminij zlitine + zgosti non-slip silikona

Barva: Črna, Srebrna, Siva,

Velikost: približno 6.8x11x14cm/ 2.67x4.33x5.51inch

Teža: 70 g

Primerno opremo: mobilni telefon, tablični računalnik, prenosnik shranjevanje rack

Design: zaobljenimi vogali ne bo bolelo vaše roke, in trikotno stojalo naredi napravo bolj stabilen.

Funkcionalna podpora za prilagoditev: 5 stopenj kota prilagoditev, zložljivi

Seznam Vsebine:

1*Zložljiv Telefon Stojalo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prilagodi na katero Koli Drža: To stojalo omogoča spreminjanje kota vaš telefon po svojem položaju.Izbirate lahko med 5 različnimi nastavitvami, iz leže k stoje.To vam pomaga, uporabite telefon z lahkoto in udobje.

2.Upogljivi Telefon Stojalo: Ta mobilni telefon stojalo je tako tanka in lahka, da jo lahko zložite in vzamete s seboj kamorkoli greste.To je idealen spremljevalec za mobilne naprave.

3.Stabilen Oprijem: S svojo trikotno dušenje design in več silikonske blazinice, ta mobilni telefon stojalo daje telefon stalno podporo.Prav tako preprečuje praske telefona ali na mizo in se zmanjša tresenje ali pomični.

4.Priročno Polnjenje: Ta mobilni telefon stojalo je za uporabnika prijazna, ki se prilagaja debele telefon primerih in ne vpliva na polnjenje.To je odlično orodje za proste roke, medtem ko gledate video posnetke, video klicem ali brskanjem po spletu.

5.Več možnosti uporabe: lahko Ga uporabite mobilni telefon stojalo za različne naprave, kot so električna bralci, pametni telefon, tablični računalnik in več.Podpira 4 do 10.2-inch naprav in je trmast aluminija in zlitin gradnjo za dolgoročno uporabo.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena