Ogrevane Rokavice USB Ogrevanje Rokavice za Zaslon na Dotik Tople Rokavice Palčniki Kolesarsko Opremo Za Jahanje, Pohodništvo, Ribolov Prostem Avanturo

€7.30 €5.11

Kolesarjenje

sku: w300481

  • Material: Gel Tekoče Silikona
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: USB Ogrevanje Rokavice

Naše ogrevano smučarskih rokavice so kot nalašč za vaš prostem avanture!Z USB hitro ogrevanje, uživate toploto na povpraševanje.Mehko, super elastični material zagotavlja udobje, medtem ko igrate.Dajejo odlično darilo s temi palčniki, idealna darila za rojstni dan.

Specifikacije:

Rokavice velikosti pribl. : (pribl.)25*15 cm/9.84*5.91 cm

Material: Akril

Teža: okoli 120g

Seznam Vsebine:

1 par x USB ogrevanje rokavice

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ogrevana Udobje Kadarkoli: Zaradi svoje hitre USB ogrevanje čip, te rokavice zagotavljajo hitro in učinkovito ogrevanje, ki zagotavlja prijetno in dosledno temperatura za vaše roke.Uživajte brez težav toploto v le minuto!

2.Prilagodljiv Prsti: naše USB ogrevanje rokavice funkcija polno prst design, ki omogoča, da opravlja ročno delo in igro ukrepa z izjemno natančnost in fleksibilnost.Poslovite od otrple prste!

3.Velika Uporaba: Ti USB ogrevanje rokavice so izdelane iz visokokakovostnih flis material, ki lahko ohraniti vaše roke tople in prijetno v hladnem vremenu.Primerni so za širok spekter uporabe, kot so planinarjenje, taborjenje, smučanje, backpacking, jahanje, avanturo na prostem, kolesarjenje, pohodništvo, in še več.

4.Dolgotrajno Udobje: Izkušnje končni v udobje in toplino z našo USB ogrevanje rokavice, z trajne in mehko pletene tkanine, ki zagotavlja super elastičnost da vaše roke tople, za ure in ure na koncu.

5.Odlično Darilo: Privošči svoje najdražje z odlično darilo za udobje.Naše USB ogrevanje rokavice so kot nalašč bistvenega pomena za vsakogar, ki potrebuje za delo ali igrajo na računalniku v hladnem vremenu.Idealen za rojstni dan, Dan Otrok in Božična darila, to je dar, ki bo cenjen in uporablja vsak dan.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena