Zaponkami Kabel Organizator Magnetni 4-Vrvice Reže Žica Držala Za Kable izključite USB Kabel, Nosilec Samolepilni zaponkami Žice

€0.25 €0.12

Desk Dodatkov In Organizator

sku: w24193

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Organizirate s kabli Kabel, Držalo!Ta priročen magnetno glavo shranjevanje rešitev lahko imajo svoj TV napajalnih kablov, omrežne kable, in še več.Preprosto vstavite kabel v režo in ohraniti vaš prostor urejeno in lepo.Poslovite od zapletanje kablov Kabel z Držalom!

Specifikacija:

Postavka Tip: Kabel, Držalo

Funkcija: Organiziranje shranjevanje podatkov kabli/glave

Material: silikon

Teža: 13g

Barva: Črna

Seznam:

1 x Kabel Organizator Za Namizno

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročen napajalnik pomnilnik: Naše kabel organizator za namizno značilnosti treh priročen napajalnik luknje in v notranjosti prostora za shranjevanje za magnetno glavo.Vztrajati vaš delovni prostor, brez navlake in adapterji lahko dostopne, tudi ko ni v uporabi.

2.Hranite Kabel Čeden: Kabel, Držalo bo preprečilo vaš telefon polnjenje kabli, kabli USB, omrežni kabli, TV napajalne kable iz pretirano upogibanje, tangling ali resnejše

3.4 Vrvice Reže Design: Naše kabel organizator za namizno poenostavlja žice upravljanje, zahvaljujoč 4-kabel reže in zanesljivo vgrajen posnetke, ki imajo kabli trdno na mestu.Kable vstavite in odstranite z lahkoto, medtem ko ohranjajo svoje delo prostora lepo in urejeno.

4.Silikonski Material: kabel organizator za namizno je izdelan iz mehke, elastične, anti-statični in prilagodljiv silikonski material, ki je dobro žilavost in ni enostavno nositi, prekinil ali zbledi.To lahko držanje vrvi za varno in lepo, ne da bi poškodovali njih.

5.Široko Uporabljajo: Serenely upravljanje omrežni kabli, USB magnetni polnjenje kabli, avdio kabli in več z našo Kabel Organizator za Mizo.Nobenega orodja ali vijakov potrebno.To je kot nalašč za kable pod 6 mm v premeru.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena