3Pack 21X29.7 CM Dvostranski Vertikalni Zaslon Stojalo Za Restavracije, Pisarne, Trgovina

€34.17 €17.43

Desk Dodatkov In Organizator

sku: w178526

  • Poreklo: Celinska Kitajska

3Pack 21X29.7 CM Dvostranski Vertikalni Zaslon Stojalo Za Restavracije, Pisarne, Trgovina

VISOKA KAKOVOST in TRAJNO: To akril prijavite nosilec je izdelan iz visoko kakovostnih akril materiala z gladko površino, odlična preglednost in trajnost, zelo madeže in praske.

Reverzibilna Zaslon Stojalo: Našimi T-oblikovane zaslon stojalo je zasnovan tako, da se vertikalno in obojestranski za uporabo na konferencah ali konferenc, kot nalašč za prikaz menijev in plakate, jasno in učinkovito.Snažan osnove pomaga stojalo stojalo zaslona lahko enostavno in varno.

Material: visoko kakovostni akril visoke ločljivosti, gladko površino.Kaže, briljantno z dolgotrajnim izpostavljanjem sončni svetlobi brez zatemnitve ali rumeno.

Širok obseg uporabe: akrilna zaslon stojalo se lahko uporablja za prikaz menijev, letaki, brošure, oglasi, itd.Lahko se uporablja v mnogih krajih, kot so pisarne, stanovanja, restavracije, poroka prizorišča, sejmi, cerkve, hoteli, sprejemnih prostorih, itd.

Enostavna namestitev: odtrgajte zaščitni film na površini papirja, na zaslonu stojalo

velikost: 21 x 29,7 cm

Material: Akril

barva: prozoren

Vsebina Paketa:

3 x display stojala

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena