Bambus Okvir DIY Zajec Festival Luč Sredi Jeseni Festival Kitajski Slog Svetilka Festival Svetlobe LED Luči Doma Dekoracijo

€4.25 €2.76

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w165357

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ime izdelka: DIY Zajec Festival Luč

Material: Bambus

Značilnosti: Kitajski Slog, Ročno, Ali Ojačevalnikov

Luč Premer: 6 cm/2.36" (Pribl.)

Skupna Dolžina: 36 cm/14.17" (Pribl.) Funkcija:

Doživeli radost, DIY z našo Festival Luči.Ta luč, namočen v močni Kitajski tradiciji, zagotavlja toplo svetlobo, ki ustvarja osupljivo dekorativni učinek.Glede prenosa je odličen, osvetlitev vašega prostora lepo.To je enostaven za namestitev, kar je odlična aktivnost za starša-otroka, lepljenje čas.

Je luč, ki prihaja z vrvica, ki omogoča otroku, da nosijo in igrati z njim.To je vsestranski in se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih in na prostem.Obesite na kapi, vrata, drevesa, ali stene okrepiti praznično vzdušje vsako priložnost.

Oblikovana z uporabo tradicionalnih bambusa tkalske tehnike, to luč, ki je ne le estetsko, temveč tudi varno in zdravo uporabo.Visoko-kakovostni materiali zagotavljajo, da se to ne bo enostavno nič roke ali kože v procesu proizvodnje.

Ta luč, ki je primeren za različne priložnosti in festivalih, kot so Mid-Jesenski Festival, doma dekoracijo, nakupovalno središče dekoracijo, stranka, dekoracijo, kot počitnice darila.Visoke okrasne vrednosti doda pridih elegance, kjer je prikazano.

Paket Vključuje:1 x DIY Zajec Festival Luč

Opomba:

1. Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.Prosimo, preverite velikost skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

2. Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena