Ustvarjalna Knjiga Cvet Vazo Akril Cvet Vazo Rastlina Okrasne Vaze Sodobne Dekorativne Steklenice Za Poročno Darilo Doma Dekor

€21.80 €4.86

Doma Dekor

sku: w161041

  • Slog: Sodoben Slog
  • Funkcija: Tabletop Vaza
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Akril
  • Številka Modela: Jasno Knjige Cvet Vazo

Bullet Točk:

1.Čvrst Material: Jasno Knjige Cvet Vaza je izdelana iz visoko kakovostnih akril, in površina je gladka, svetlo, trajna in lepa.To planter bo dodal čar in lepoto v svojo sobo.

2.Vsestranski Funkcije: Knjiga Oblikovan Cvet Vazo lahko uporablja za rastejo pravi cvetje v vodo, okrasite prostor z lažnimi rože ali samo uporabite kot soba dekoracijo, jedilno mizo ali polico, kiparstvo dekoracijo.v

3.Lomijo Sončni svetlobi: Akril Knjige Cvet Vazo je lep lomom svetlobe učinek.Vsak kombinaciji s kovinsko verigo, to je odlična sonce reflektor.To refracts sončni svetlobi na notranje stene ali tla.

4.Enostavno Čiščenje: Če je Jasno Akril Vaza je prah ali druge madeže, morate le, da obrišite z mehko materiala, kot goba za čiščenje.To ni zapleten proces čiščenja.

5.Široko Uporabo: Želijo nekaj posebnega za vaš dom dekor?Dodati dotik slog za vaš dom, s tem Jasno, Knjige Vaze.Primeren je za vsako gospodinjstvo predmetov, in odprti prostor.

Opis:

To Jasno Knjiga Vaza je izdelana v preproste knjige slog.To je sodobno oblikovanje z močno umetniško in kulturno ozračje.

Akril Knjiga Vaza je izdelana iz trpežne akril materiala s pregledno oblikovanje, ki je lažji od stekla, manj nagnjeni k škodo, in ima daljšo življenjsko dobo.

Primerna kot centerpiece, z ali brez cvetja, kot nalašč za poroke, zabave, hotelih, barih, restavracijah, lokalih, kot tabelo okraski, in se lahko uporablja tudi kot candycontainers, darilni embalaži, kovanec kozarce, in ribe cisterne.

Doma dekor tega, vsakdo ljubi te knjige-oblikovan design vazo.Ko je napolnjena z vrtnicami, povečuje vse romantični dogodek in je odlično darilo.

Značilnosti:

Ime: jasno knjige cvet vazo

Material: Akril

Velikost: 20*16*4.5 cm/7.87*6.3*1.77 v

Seznam Vsebine:

1*Akril Knjige Cvet Vazo

Mnenja strank

Temelji na 5 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena

Stranka

2024-01-11

V vazi je prišel lepo, dobro zapakiran

Stranka

2023-11-26

Sempatik

Stranka

2023-10-20

SUPER!

Stranka

2023-12-13

ODLIČNO

Stranka

2023-11-18

très mignon