Vrata Okno, Ki Zajema Motnega Okno Zasebnosti Zasebnost Vitraž Okna Okno Nalepke, Samolepilne, Za Dekoracijo Doma

€9.32 €4.66

Doma Dekor

sku: w158105

  • Material: PP
  • Številka Modela: Vrata Okno, Ki Zajema
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Stekla Filmov
  • Funkcija: Statične Prianjati

Bullet Točk:

1.Varovalo Vašo Zasebnost: Z našimi vrata, okno, ki zajema je snoop-dokazilo design, boste uživali maksimalno zasebnost zaščito pred zunanjimi snoops in bo vaš dom varen.

2.Dodaj Lesk: Povečanje vaše notranjosti estetike z našo vrata, okno, ki zajema funkcije, ki luskasta načrta, ki odražajo več barv in ustvarjanje svetleč učinek.Postane bolj lepa in edinstvena, in naredite vtis na vaše goste.

3.No Lepilo je Potrebno: Ščit vaše okno s neprisiljen-v-uporabi vrata, okno, ki zajema.No lepilo je potrebno, ker uporablja elektrostatično adsorpcije in se popolnoma prilega na vaš kozarec z brizganjem vode.

4.Varčevanje z Energijo: Senčenje in toplotno izolacijo.Ta vrata, okno, ki zajema lahko učinkovito zaščito pred UV žarki in toplote, zmanjšanje sobni temperaturi in prihranek stroški hlajenja.

5.Nastavljiva Velikost: Prosto cut naša vrata okno, ki zajema prilagodi velikost okna glede na vaše posebne potrebe.Primeren za vse steklene oblike in priložnosti.

Preoblikovati vse steklene površine v stilsko in funkcionalno mojstrovina z našo motnega stekla okna film.To dejansko bloki zunaj pogled, varčuje z energijo, in dodaja, edinstveno noto vašega doma ali poslovnega prostora.Z enostavno namestitev z brizganjem vode, ta film deluje za vse oblike in priložnosti.Bo vaš prostor lepši in razlikovalni z našo motnega stekla okna film.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Vrata, Okno, Ki Zajema

Material: PVC

Velikost izdelka: 100 x 45 cm/39.37 x 17.71 v

Seznam Izdelkov:

1*Vrata Okno, Ki Zajema

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena