Angel s Krili Nakit Škatla za Shranjevanje Srce oblika Silikonsko Plesni ohranja vaš nakit dobro organiziran lep dom dekoracija

€26.85 €13.42

Umetnosti,Obrti & Šivanje

sku: w154872

  • Številka Modela: Srce Polje Plesni
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Silikonsko plesni

Bullet Točk:

1. Trajno Uspešnost: Izkušnje trajnost naše srce polje plesni narejen iz kakovostnega silikona, ki je na trganje, stroj, ki je ni lahko deformirana, in je zasnovan za dolgotrajno uporabo.Kot nalašč za ustvarjanje očarljivo v obliki srca škatle za svoje obrti ali darila.

2. Sprostili Svojo Domišljijo: Povzdignil vaš obdelujete s srcem Polje Plesni in glej čar prihodnosti.Dobili navdih z zlato, čebula v prahu, sljuda v prahu, tekoče smole, barvila, suho cvetje, in še veliko več.Ustvarjanje unikatne, edinstvene darove, ki jih želite dodati dodatno dozo veselja, da vaše ljubljene' življenje.

3. Dodate Barvo Na Vaš Dom: Presenetite svoje najbližje z edinstveno mini gradnike, ki jih imate, z uporabo tega srca polje plesni.Prinese prijetno vzdušje v vaš dom za hrambo kozmetike, nakita ali gumbi v tej super dom dekor dodatek, ki izžareva toplino in naklonjenost.

4 .Enostavno Demolding: Doseči popolno obliki srca obrti z našo enostaven za uporabo plesni.Preprosto odstranite stvarstva, tako nežno zavrtimo plesni, ko je popolnoma suha, brez tveganja poškodb.

5. Super Darilo: naredi edinstveno v obliki srca sveče z našo plesni, kot nalašč za različne priložnosti.Idealen za DIY svečo-kar začetnike in ročno svečo-kar ljubitelje, to je veliko darilo za obletnice, prazniki, in še več.

Opis:

O našem Srcu Polje Plesni.Narejen je iz visoko kakovostnih, hrane silikona, to ni enostavno deformira.Z dodatnimi ustvarjalnega navdiha alternativ, to je kot nalašč, da bo najlepša darila za prijatelje in družinske člane.Navodilo za demould je vključen.Premišljen darilo za vsako priložnost.

Specifikacija.

1. Ime Izdelka: Silikonsko Plesni

2. Material: Silikon

3. Teža izdelka: velika 375g, mala 162g

4. Proizvod Velikost: Velik 11.2*9.4*6.2 CM (4.40*3.70*2.44 palca), Mala podjetja: 7.7*3.5*8.9 CM (3.03*1.37*3.50 palčni)

Toplo nasveti: velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerila in fotografirala, malo odstopanje prosim, odpusti mi!

Paket seznam:

Smole srce Jar Plesni*1

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena