Kača Stran V Prahu, Ki Odbija Agentia Za Na Prostem Pohodništvo Divjini Preživetje Orodje Kače Repelenti Granule Pribor Vrt

€17.97 €8.98

Dom In Vrt

sku: w11735

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nastavite Vrsto: no
  • Številka Modela: Kača Stran V Prahu
  • Vrsta Škodljivcev: Kače

Bullet Točk:

1. Zunanji Zagotovljena Varnost: Poskrbite, vaš dušni mir v polje z našo kača-stran prahu, ki odbija vse vrste grozljivo-crawly kače.Uživajte kača brezplačno doživetje na prostem zaradi svojih naravnih sestavin in močan vonj.

2. Zanesljivo Materialov: Zagotovite vaš prostor je brez kače z našo varno in učinkovito, v prahu, izdelane iz mešanice naravnih sestavin z razdražljiv vonj.Neškodljiv za ljudi in okolju prijazen, ta močna formula ohranja kače na zaliv brez uporabe strupenih škodljivih snovi.

3. Uporabniku Prijazen Zaščite: Obrazec za brezhibno pregrado proti kače z Kača Stran v Prahu za samo snemanje in škropljenje v obliki kroga.Brez zapletenih korakov.

4. Zaščitnih Rešitev: Ali ste tekoč za gorske kampiranje, ribolov, počitnice hotelov, golf igrišč, ali katere koli druge dejavnosti na prostem, ga lahko preprosto s tem širjenje prahu okoli vašem območju, da kače proč.Ta izdelek nudi varnost za različne priložnosti, iz divjih področjih, za stanovanjske površine, od področja projektov na kmetijah.

5. Odmerek za Snake-Okuženega Območja: zagotoviti dolgotrajno zaščito, naša kača stran v prahu zahteva 20-30 g na meter razpršitvijo.Prilagodite odmerek po dejanski okužbe ravni.Najbolj ekonomično in učinkovito rešitev za odganjanje kače.

Opis:

Hranite kače proč, medtem ko boste uživali dejavnosti na prostem z naše Žvepla v prahu.Narejen iz različnih surovin z razdražljiv vonj, ustvarja stalno neprekinjenega kroga zaščite.Kot nalašč za gorski kampiranje, ribolov, počitnice, hoteli, in golf igrišča.Naše ekonomično doziranje zagotavlja dolgotrajno uporabo.Ne nadlegujejo z kač, ko ste na področju več!

Specifikacija:

1. Teža: 500 g

2. Uporaba: kampiranje, ribolov, počitnice hotelov, golf igrišč, itd.

Paket seznam:

Kača Stran V Prahu X1

Mnenja strank

Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena